BREAKING NEWS

Kære alle

Så sker der noget nyt i Bramming Fitness igen
Bramming Fitness indgår samarbejde med Bramming Kultur og Fritidscenter.

I den forbindelse starter vi op med TRX træning i Dansesalen. Første træning bliver torsdag den 5 december 2019. Herefter torsdage og søndage.

TRX står for Total body Resistance Exercise og er betegnelsen for en træningsform, hvor man udnytter sin egen kropvægt til at træne styrke, smidighed, balance og kondition. Det foregår ved, at man bruger et specielt stroppesystem til at lave forskellige slags øvelser.

TRX træning giver dig en enormt effektiv træning med de simple TRX-øvelser. Du kommer hele kroppen rundt med TRX træning og det smarte er, at du kan tilpasse de mange TRX-øvelser, så det bliver mere eller mindre hårdt.

Se halbooking for tider.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar