SLANKEHOLD OPSTART 13. JANUAR 2019

Slanke Bootcamp

Bramming Fitness har indgået et samarbejde med træner og kostvejleder Helle Glass. Det har resulteret i opstart af et slankehold den 13. januar 2019.

Holdet henvender sig til alle, som ønsker at tabe sig. Der er plads til 12 på holdet. Tilmeldingen kræver medlemskab af Bramming Fitness og koster 500 kr. uanset om man er medlem eller ej.

Holdet starter søndag den 13. januar fra kl. 12:00 til 13:00 og vil være hver søndag frem til den 17. marts.

  1. januar vil der være et informationsmøde, hvor du vejes og måles og hvor vi vil tale om kost og træning. Der vil blive oprettet en lukket Facebookgruppe, hvor vi kan motivere hinanden og stille spørgsmål.
  2. marts vil der være et afslutningsmøde, hvor du vejes og måles for sidste gang og hvor jeg vil motivere jer til at fortsætte på egen hånd.

Du skal vejes hver søndag. Det sker på vægten i lokalet ved receptionen i Bramming Fitness.

Fra den 20. januar til og med den 10. marts vil der være træning. Vi træner hele kroppen. Vi håber selvfølgelig også at du får lyst til at deltage på andre hold i løbet af ugen.

10 søndage, hvoraf 2 er informationsmøder og 8 er træning, koster kun 500 kr. Tilmelding sker direkte til Helle Glass på mail: helle@helleglass.dk
Betaling sker til Bramming Fitness første træningsdag.

I samarbejde med Bramming Fitness

Træner og kostvejleder
Helle Glass

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar